RUANGAN CHAT UNTUK GAY MELAYU

Update: 00:00
Interval: 0 1 2 5 10 30
Thu 14-12-2017
17:45
Kepala bana
Sebelum tegur orang Kat. Sini cermin diri dulu betul ker tak Jgn cakap orang Dia pun sama Kan

Arman Dani takyah kisah org nk cakap apa yer
10:47
korg ni so lol
kau igat nak privacy sgat tu Tuhan tu xleh tunjuk mende kite buat sepanjang idup kat mahsyar tu nnt. seluruh manusia akan kenal kau la tgok ape kau buat. ilang privacy kau semua. bodoh gay melayu sakai msing2
10:44
korg ni so lol
respect chinese gay. even xde package pon brani je tonjol diri xde nak privacy bgai. x kesah la bkan semua org pndg rupe pon. elok je masing2 ltak profile pic. tak mcm gay melayu bodoh2 je msing2
10:35
korg ni so lol
xyah la jadi gay melayu sgat. kalo nak ltak je la num. xyah mintak ltak num id bgai. takut sgat nak privacy memanjang duk utan men ngan babi kat sane. lg privacy. ntah pape la korg ni. bodoh2 je
09:44
arman dani
IMAGE
09:40
Boycott Israel

Company

Coca Cola

09:40
arman dani
Add wechat putera-arman
09:38
arman dani
Lama take menghisap ni
09:38
arman dani
KL
09:37
arman dani
IMAGE
09:31
mat puit
arman dani ko stay mana...bak no wsap
09:13
arman dani
Hi mat puit
08:51
mlk
Ws meee. Nk tambah kenalan.. 0149027067... sya melaka
08:37
mat puit
bottom kat utara ada x...mggu dpn abg nk g perlis...lau ada bak no wsap...nnty abg pm...
08:37
Zorre
I nk pakwe 1 uolls. Bleh x?
08:32
Bigabgjhr
Muar tngkak..mlk..
Jom..wassap
0196664663
08:26
adri
kosongsatusatuadua5592022
08:25
adri
kosongsatusatudualimalimasembilanduakosongduadua
08:22
adri
cari yg krus slim seitar kelantan/grik yg berdekatan. hehe. 0satusatu2limalima9duakosong22
07:52
....
skype?
RUANGAN CHAT UNTUK GAY MELAYU
German
Features News Settings Link-Generator FAQ Gimmick Statistic System Imprint
FAVORITES
MENUE

Visits
158323159
Today
1547